Reviews over Tessa

Op deze pagina lees je wat de ervaringen zijn van de vrouwelijke ondernemers die al hebben gewerkt met Tessa.
Tessa heeft voor mij al veel betekend op zakelijk en privé vlak. Ze weet mij te laten zien om niet bang te zijn voor het nieuwe en onzekere en stelt de juiste vragen om nog groter te denken. Tessa helpt je te zorgen dat jij je niet laat leiden door emoties maar echt kijkt naar de feiten. Door Tessa heb ik vertrouwen in mijn eigen kunnen en kwaliteiten, zelfs wanneer ik het ontzettend eng vind om een nieuwe stap te zetten.
Choosecoaching Robin de Bruijn
Robin de Bruijn
Ik ben een ondernemer maar ook vrouw - ik run een bedrijf, ben moeder en heb een gezin, maar hou ondertussen enorm van de uitdaging van het ondernemen en alles er omheen.
Dat is een beetje passen en meten maar vooral goed plannen (ha, daarvoor heb ik ook een Mascha planner uitgebracht, en die werkt) en dan is het te doen.
Goed advies werkt daarbij fijn, want soms is het prettig om van een andere (vrouwelijke!) ondernemer nieuwe tools te krijgen, dat kan echt helpen. Ik werk al jaren met Tessa en ze is top.
vrouwelijke business coach review beautygloss mascha
Mascha Feoktistova
Beautygloss
Ik ben ondernemer / eigenaar van Clinic of Skin waar ik zelf ook huidtherapeut ben.
Ook leid ik met mijn Clinic of Skin Academy collega huidtherapeuten / ondernemers op in Nederland en België.
Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van twee kindjes.

Tessa stelt vragen die nooit iemand durft te vragen en luistert naar je zoals nog nooit iemand heeft geluisterd.
Ze laat verschillende tools zien over ondernemerschap waar wij wekelijks met elkaar over in conversatie gaan dit brengt mij naar een volgend level.
Wie ik ben is de kopie van mijn team. Dat zijn een van de onderwerpen die terug komen in de conversatie tussen Tessa en mij.

Mijn gouden tip voor iedereen is: plannen! Hierdoor kun je werk en het drukke gezinsleven ook beter combineren.
Wendy van de Pol
Clinic of Skin

Leading Women

Volg mij op:

Copyright 2021 © Choose

Powered by MediaBrix

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram